De kleine Valkeneng -    vakantiewoningen op historisch erfgoed
 
De Varkensschuur
is een rustiek en sfeervol vakantiehuisje. De woning is opgetrokken uit zware gebinten en houten betimmeringen.
 
Het vakantiehuisje is geschikt voor een verblijf van maximaal zes personen. Groepen die beide vakantiehuisjes huren gebruiken deze vakantiewoning als dagverblijf gezien de grootte van de leefruimte, de grote eettafel en grote zithoek.
 
Woonkamer
De leefruimte op de benedenverdieping heeft een oppervlakte van ruim 70 m2. De kamer heeft een grote eettafel (10 zitplaatsen) en een royale zithoek 3 banken) rondom de houtkachel. Er is ook centrale verwarming aanwezig. Er is een TV en radio/CD speler. Er is een kinderstoel aanwezig. 
Wifi is gratis beschikbaar.
 
Keuken
De keuken is voorzien van een hete lucht oven/magnetron en een vijf pitsgascomfort en vaatwasser. Verder zijn alle keukenbenodigdheden aanwezig en de basiskruiden. 
 
Badkamer
De badkamer, met een badmeubel van oude gebinten!, heeft een ruime inloopdouche. Er is een separaat toilet in de woning.
 
Slaapkamers
Op de verdieping treft u drie slaapkamers.
De grootste slaapkamer, met boxspring (180 cm x 200 cm of twee maal 90 x 200cm) heeft een oppervlakte van ruim 27 m2 en is voorzien van airconditioning.
 
De tweede slaapkamer heeft een oppervlakte van 16 m2 met een tweepersoonsbed (180 cm x 200 cm of twee maal 90 x 200 cm).
 
De derde slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden (90 x 200 cm). Wij vinden deze kamer te klein voor volwassenen en eigenlijk alleen geschikt voor kinderen. Maar de keuze is aan u.
 
Buiten
Het vakantiehuis biedt uitzicht over de weilanden waar koeien of schapen of reeen grazen. Het zicht houdt op waar de bomen van het Kombos en van het landgoed van kasteel Maarsbergen staan. 
 
Op ons erf (5000 m2) zijn diverse zitjes, bijvoorbeeld bij de poel, voor onze gasten.
 

 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint