De kleine Valkeneng -    vakantiewoningen op historisch erfgoed
 
Gastenboek

De Meiden
In 24 jaar hadden we nog nooit zo'n sfeervol huis! Heel erg bedankt.

Koen, Annette, Wende
Het knus ingerichte huisje is van alle gemakken voorzien en vooral van de houtkachel hebben we zeer genoten.

Jos
Ik heb genoten van de aparte inrichting, heel bijzonder. Ik heb het nog nooit zo meegemaakt. Het was de moeite waard.
 
Giovanni, Jetske, Vera en Joshua
Wat hebben we genoten! Wat een heerlijk. gezellig huis. Dank voor jullie gastvrijheid en we gaan zeker een keer terug komen.

Wil, Mieke, Rolf, Ineke, Saar, Bob, Huib
40 jaar getrouwd, wat een super cadeau. Onvergetelijk weekend gehad. Prachtige plek, super omgeving, zo compleet verzorgd. Gastvrijheid ten top. Het was superleuk (Saar van 7 jaar).

Jeroen, Pamela en Tobias
Een woord zegt genoeg: Helemaal te gek. (oké drie woorden!)

Gerrie, Ageeth
Het was super logeren hier. Prachtige omgeving en veel te zien. Bedankt en tot september.
 
Heidi, Linda, Saskia, Heidi, Silvana (Brabant)
Wat een prachtig huisje om lekker met z"n vijven te kunnen kletsen en relaxen. We zeggen het voort!!! Nu lekker naar huis naar onze kids.
 
Dina, Rob, Sunniva, Ahwin (Oxford)
Thank you for a wonderful holiday. This is a wonderful houseand you have been perfect hosts.
 
Henny, Shasja, Marije, Ivo (Blaricum)
We hebben het hier heerlijk gehad. Wat een prachtig huisje. De Varkensschuur is een huis om je in thuis te voelen. De paddenpoel is fantastisch, wat een fijne plek om bij in de zon te zitten en je zintuigen te verblijden. Groeten en wie weet tot ziens.
 
Ad en Mieke, Merel en Bart, Q en Marjolein
Het was geweldig! Wat een fijn huis en mooie omgeving. Wij hebben genoten.
 
Agnes en Gerrit
Wat een heerlijke varkensstal! Werkelijk aan alles is gedacht, van koffiepads tot tekentang. Overal gezellige, sfeervolle hoekjes die warmte en gastvrijheid uitstralen.
 
Karen, Ojo, Daan en Pepijn
Jullie snappen wat mensen graag willen als ze op korte vakantie gaan: gastvrijheid, gezelligheid, je thuis voelen, goede bedden, een lekker douche en de mogelijkheid om heerlijk te koken. Dank jullie wel. Het was fantastisch.
 
Walter, Fonda, Monvane, Arlette, Najat, Leonie, Angelique
Studieweekend met 6 collega's: wat een warm bad als je hier binnenkomt! Het voelt als thuiskomen. Het mooie gezellige gastvrije gevoel versterkt het gevoel. Dank jullie.
 
Lies, Elly, Jeanette
Bedankt voor jullie gastvrijheid. Het is een prachtige omgeving. Wij hebben een ontzettend leuk weekend gehad, zeker voor herhaling vatbaar.
 
Berthy
Hoeveel keer ik hier geweest ben weet ik niet meer. Maar ik weet wel dat ik hier heel gelukkig ben. Altijd is er iets veranderd in de Varkenschuur. Ideeen stromen hier en krijgen vorm. Een plek waar ik mezelf ontmoet en van een afstand de wereld kan bekijken. Elke keer maar weer is de geborgenheid zo fijn.
 
Bob en Gerrie
Erg bedankt voor deze heerlijke dagen. We hadden het erg naar onze zin.Heel erg geboft met het weer, zodat we veel gefietst en gewandeld hebben en veel gezien van de omgeving. We komen zeker nog een keer terug.
 
Camille en Desi
We hebben weer een heerlijk weekend hier gehad. Bedankt en tot de volgende keer! We komen zeker voor de 3e, 4e, 5e, 6e enz. terug.
 
Thomas en Suzanne
We hebben onwijs genoten van jullie verblijf. Lekker ruim, natuur en verder alle comfort. Bedankt voor de gastvrijheid!
 
Paula, Axel, Gerrit & Jacqueline
Een geweldig weekend in jullie prachtige vakantiehuis en tuin. Dit huis is zo oke, mooie energie, inrichting, details, luxe, heerlijke douche. Kortom helemaal goed. Dank dat we hier mochten zijn.
 
Reinier, Nelleke en Fenne
Wat een heerlijke week hebben we gehad! Ook bij 30 graden is het goed toeven. Lekker onder de luifel bij de poel of toch een korte vlucht in het huisje met airco. Fenne speelde heerlijk met al het water en vermaakte zich met koeien en kikkers kijken. Bedankt voor de gastvrijheid en ontspannen week.
 
Riekie & Harry
Wat een geweldig huis. Eigenlijk willen we niet weg. Zou zo kunnen wennen om hier te wonen. Daarom komen we in oktober en december gezellig weer terug.
 
Janny, Jenny & Carla
Wat een verrassing. Het is werkelijk een klein paradijsje op de Heuvelrug. Hier ontbreekt je werkelijk aan niets. Enorm bedankt voor de gastvrijheid. We hebben genoten van ons weekend.
 
Berthy
Ik was er weer. Dit keer in het huisje omgeven door een landschap bedekt met sneeuw. In de wei een ree! Heb wederom enorm genoten. Ik kom in juni terug.
 
Berend & Rijnke
Gezocht, gevonden en maximaal genoten! Wat een heerlijke woonschuur, eigenlijk willen we niet meer weg. We komen vast nog eens terug. Bedankt voor de gastvrijheid.
 
Luc & Marco
We hebben geweldig genoten van dit prachtige huis. Dank voor de enorme gastvrijheid. Vast tot ziens.
 
Siety, Sophie, Leah, Lisette, Guus, Fred
Het is hier als thuiskomen in een eigen huis. Alles goed georganiseerd en naar mijn (onze) smaak ingericht. Fred: zo'n jachthuis zou ik graag willen hebben.
 
Marineke en Kitty (USA)
Tjonge, wat een heerlijk en gezellig vakantiehuis. We hebben er volop van genoten, evenals van de mooie omgeving. Bedankt voor jullie gastvrijheid en goede zorgen.
 
Ben en Marjo,
Wat een heel fijn en mooi (vakantie)huis. Absoluut een aanrader.  
 
John en Maike
Wat een geweldige sfeer ademt het huis uit. We hebben en top weekend gehad. Wij waarderen jullie gastvrijheid. 
 
Frans en Monique
Wat een fijn  huis en wat een rust. We komen zeker terug. Lekker fietsen in de omgeving. Dank voor de gastvrijheid
 
Jacqueline en Christof (Italy)
Iedere avond tot in de kleine uurtjes genoten van de heerlijke sfeer en het mooie vuur. Enorm bedankt voor deze ambience en jullei gastvrijheid. Sorry dat we zo veel hout verstookt hebben, maar het was te gezellig.
 
Annie, Suus en Mieke
Een top verzorgd huis!!! We werden gastvrij ontvangen met een brandende houtkachel en een muziekje op de achtergrond. Wat een sfeervol huis. Bovendien is de wandelomgeving ook super. Kortom: 3 dagen is veel te kort. Bedankt voor alles.
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint